wij geven alleen pups af met het enige echte goede dierenpaspoort/entingsboekje wat per 2016 beveiligd is door het plastificeren vd pagina's door de dierenarts met de 6 weken enting  en de gezondheidscontole én chipcontrole

wij geven alleen pups af met het enige echte goede dierenpaspoort/entingsboekje wat per 2016 beveiligd is door het plastificeren vd pagina's door de dierenarts met de 6 weken enting en de gezondheidscontole én chipcontrole

U heeft interesse in een pup? lees hier:.

De verdere gang van zaken:

Nadat u op onze reserveringslijst staat voor een pupje, nemen wij na de geboorte van de pups zo snel mogelijk contact met u op,  om te zien of u nog daadwerkelijk interesse heeft, mocht u in de tussentijd een ander pupje hebben gekocht laat het ons dan ook zo snel mogelijk weten, dan kunnen wij andere mensen heel blij maken.

Vervolgens maken wij een afspraak, zodat u de pups kan komen bekijken,de daadwerkelijke reservering is pas definitief na de eerste bezichting/kennismaking en nadat er op dat moment een aanbetaling wordt gedaan voor de pup.

De meeste  teckelfokkers vragen een bedrag van 1250 - 1500 euro voor hun standaard ruwhaar pupjes, ook wij vragen een bedrag wat daar ongeveer tussenzit, natuurlijk zijn er fokkers die minder vragen en zijn er ook fokkers die meer vragen, ga op uw gevoel af.......het moet altijd goed zitten en u moet zeker geen twijfels hebben. 

Wij houden u t.z.t. via de website op de hoogte, voor meer informatie mag u ons altijd bellen   (voorkeur!) 

Onze Honden leven bij ons in huis, zo zullen ook de pups geboren worden in de woonkamer en groeien daar ook op, totdat ze met hun nieuwe baasje meemogen naar hun nieuwe huisje.Pups mogen pas weg vanaf minimaal 8 weken oud en niet eerder! 

Wat kunt u als puppykoper verwachten:

Uw puppy is:

4 x ontwormt, met 2 weken, 4 weken, 6 weken en met 8 weken oud.

4 x nageltjes geknipt.

Krijgt met 6 weken de eerste enting en controle door de dierenarts.

Wordt volledig gesocialiseerd mbt huiselijke geluiden en spelen op een leeftijd van 5 weken al met de oudere soortgenootjes.

Wordt meegenomen voor een paar ritjes in de auto.

Wordt volledig gevoerd met vers vlees

Wordt op de leeftijd van 6-7 weken voorzien van een identificatiechip. (Raad van Beheer chip)

Wordt keurig nagekeken en gewassen als hij met u meegaat.

Is door ons aangemeld bij de databank gezelschapshonden.

U krijgt mee:

Inentingsboekje, = NEDERLANDS dierenpaspoort.

Stamboom (Raad van Beheer) deze stamboom incl. dna certificaat ontvangen wij pas na 10-11 weken, deze papieren zullen worden opgestuurd naar de pupkoper,  door de dna afname procedure en analyse in het laboratorium duurt het nu langer eer dat de fokker deze papieren in huis heeft. 

Speelgoedknuffel

Beloningsbrokjes

Kleedje met nestgeur van mama en nestgenootjes.

Voer voor de eerste paar dagen.

Aanvraag registratiebewijs.

Voedingsschema

Koopcontract

Map met alle info over verzorging teckels/puppy.

Let op: Een Winbadge puppy is met de grootste zorg op de wereld gezet, door ons goed gesocialiseerd, keurig gezond opgevoed met de beste vleesvoeding grootgebracht. Ontwormd en ingeent, de combinatie van beide ouders zijn goed doordacht geweest, waarbij beide ouders verplichte oogonderzoeken hebben ondergaan.

Beide ouders van uw puppy hebben een vrij en vrolijk lief karakter en zijn echte knuffelhonden, zijn totaal geen directe familie van elkaar. U kunt altijd 24/7 een beroep op ons doen als u vragen heeft over uw puppy, wij laten een puppy en hun nieuwe eigenaren nooit in de steek ! 

De basis van uw toekomstige huisgenootje heb ik samen met de vader en moeder gelegd. Aan u als puppykoper de taak om het pupje zo goed mogelijk op te voeden waarbij beiden veel plezier aan elkaar mogen beleven!

                                  "TECKELTJES ZIJN OM VAN TE HOUDEN EN TE GENIETEN"

Wij gaan als de pupjes hun eerste enting gehad hebben en gecontroleerd zijn door de dierenarts altijd met ze een middagje socialiseren bij de Intratuin.

Wij gaan als de pupjes hun eerste enting gehad hebben en gecontroleerd zijn door de dierenarts altijd met ze een middagje socialiseren bij de Intratuin.

Puppypakketjes voor de nieuwe eigenaren als ze hun pupje komen ophalen!

Puppypakketjes voor de nieuwe eigenaren als ze hun pupje komen ophalen!

Deel deze pagina